Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадно тропане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е моята не тече, но все пак трака от някъде и се опитвам да установя от къде точно...

Comment

Що не се разходиш до Варна да видим кво хлопа, ако си в Добрич де...
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

То ако бях в Добрич, с удоволствие, ама съм в Пловдив и скоро надали ще си ходя с колата, че ми идва скъпичко.

Comment

В Пловдив се сещам за поне 3ма които могат да ти помогнат, те да си кажат.
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз май всъшност за рейката се сещам къде почуква(на снимката в червено оградено, т.е. то не е рейката ами прътите от вътрешната страна).
            Attached Files
            Last edited by McNicko; d.m.y г., 23:45.

Comment

Каква му е майката натягане ли

Comment

То там не се натяга много силно,че резбата е много ситна,но не е зле да се притегне и да се видят контриращите шайби как са!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 00:06. Основание: късна доба!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение
                  Е моята не тече, но все пак трака от някъде и се опитвам да установя от къде точно...
                  Tamponite na amortisorite, които са с лагер дори и нови чукат по дефоулт почти всички. Отваряш капака, слагаш ухо горе на амортисьора и клатиш нагоре-надолу

Comment

Днес останових че там кедето е вързан накрайника към реиката има някакви тампони който най-вероятно са за смяна

Comment

Working...
                    X